Lid worden

Welkom bij de vkgo!

Bent u dagelijks bezig met het maken van beeld en tekst in analoge of digitale vorm, dan hoort u bij deze club!. Uw werk is communicatie mogelijk maken en doet dat op de meest uiteenlopende manieren. Waarom zou u nu lid worden?

Wij zijn een actieve vereniging met een hoge roi. U krijgt veel waarde voor het kleine bedrag aan lidmaatschap. Zo organiseren wij 1x per jaar een bedrijfsuitje, de Selfcaredag. Kijk op de website voor de invulling van zo’n dag.
Wij organiseren Speakerscorner, waar bedrijven werkzaam in de communicatie industrie u informeren over allerlei trends en ontwikkelingen.
Op deze website bieden wij u exposure. Linken naar uw eigen website.
Bij voldoende interesse gaan wij over de grens een bedrijfsbezoek doen. Suggesties van uw kant zijn van harte welkom. Wij informeren u via een online nieuwsbrief en uiteraard gedrukte media in de vorm van een inspiratie magazine, de UITLEG.

Maar, dan is de koek nog niet op. Het vkgo geeft nl nog veel meer. Het lid worden wordt beloont met serieuze kortingen. U kunt deelnemen aan de DrukwerkEtalage. Een online portal waarin wij alle producten van de leden onder de aandacht brengen van klanten. Geen prijs gevecht, maar alle producten uit onze business goed voor het voetlicht!

Nog niet overtuigd om lid te worden, neem dan een één jarig proef lidmaatschap. Dat loopt automatisch af.

Investeren in een lidmaatschap? Dat is niet vreemd, zeker omdat er al veel collega’s overtuigd zijn van de waarde van het vkgo lidmaatschap. Voor het bedrag van 260,00 euro excl. BTW een goede investering.

Toob Alers
voorzitter van een actieve vereniging

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.