DrukwerkEtalage

Het gedrukte boek als bewaar item

 

Drukwerk in elke vorm is een blijvend communicatiemiddel. Natuurlijk neemt de digitale wereld veel communicatie uit handen en zijn er veel voordelen te noemen. Maar laten wij eerlijk zijn, een gedrukt boek of gave mailing zal toch zeker de lezer boeien. Ook nu blijkt dat de papieren en gedrukte DM-acties weer helemaal terug komen. Ze zijn niet weggeweest, maar menig brievenbus heeft het toch een stuk makkelijker gekregen. Het is nu tijd voor mooi drukwerk, sterke communicatie en in kleinere oplage. En dat is precies het segment waar onze leden zich in begeven. Kijk eens in de drukwerketalage.nl om ideeën op te doen.

De DrukwerkEtalage

De Drukwerketalage is een verzamelplaats van gedrukte producten van ruim 180 verschillende aanbieders uit Nederland en België.

De missie van de vkgo is het ondersteunen van ondernemers in de communicatieketen om succesvol te zijn door actieve samenwerking te bevorderen, te begeleiden en daarmee verandering te bewerkstelligen. De Drukwerketalage laat de producten zien die u wellicht nog niet kent en waar u naar op zoek bent. Dat is waar deze website voor bedoelt is, u om te inspireren en op creatieve ideeën brengen. Bij de adressen van de leden staan de producten die men in de Drukwerketalage heeft geplaatst. Maar natuurlijk kan de drukker bij u op de hoek vaak veel meer.

Het moderne machinepark zorgt ervoor dat de oplage steeds lager kan worden en het product steeds groter. Die ontwikkeling zie je vooral bij de sign producten. Grote billboards, geveldoeken en beeldmateriaal op borden. Uw lokale drukker kan u daar veel beter over informeren, materialen en voorbeelden tonen. Een bezoek aan deze drukker brengt u wellicht op nog meer ideeën.