SpringEvent 11/7 GEANNULEERD!

Helaas hebben wij in overleg met drukkerij Te Sligte moeten besluiten de bijeenkomst te annuleren. De geringe opkomst en de kosten van organiseren zijn zo niet te verantwoorden.

Wij hebben nu nog wat te verbergen, maar dat gaan wij maandag 11 juli onthullen. Maar kennis met drukkerij te Sligte.

De zomer is al van start gegaan en wij kunnen gaan genieten van heerlijke zonnige maanden. Vrije tijd, de batterij weer opladen, genieten van mooie plekken waar ook ter wereld en ons klaar maken voor een hopelijk Corona vrije winter. Even de druk eraf en ruimte maken voor nieuwe plannen.

Een goede opstart is daarvoor natuurlijk het Spring Event op 11 juli. Dit jaar gaan wij op bezoek bij een “oude rot” in het vak, Drukkerij te Sligte. Deze drukker heeft het predicaat Hofleverancier ontvangen en heeft met 100 jaar ervaring zeker wat te vertellen. Het mooie bedrijf van dit vkgo-lid stelt haar deuren open voor onze leden.

Even over drukkerij te Sligte

Met veel passie, duidelijke afspraken en veel afwerkingsmethoden in eigen huis kunnen zij net datgene extra bieden waardoor het drukwerk er uitziet zoals je verwacht! Zij bieden alles aan van visitekaartjes tot omvangrijke brochures, van spandoeken tot mailingen en van vlaggen tot verpakkingen. De machines kunnen verschillende papierformaten en papierdiktes aan en bieden de mogelijkheid om hoge kwaliteit drukwerk met hoge snelheid te maken. Er zijn veel manieren om het drukwerk nog specialer te maken. In huis kunnen zij folie aanbrengen, pregen, kleur op snee aanbrengen en stansen.

Wij verwelkomen onze leden in Enschede vanaf 15:30 uur. Om 16:00 starten wij met een openingswoord van de directie.

Programma:

15:30 – 16:00 uur Ontvangst met koffie, thee en  Twentse krentenwegge
16:00 – 16:45 uur Rondleiding in drukkerij te Sligte
17:00 – 17:30 uur Vragenronde
17:30 – 19:00 uur De Foodtruck staat klaar!

 

Details

Bijeenkomst: Drukkerij te Sligte
Datum: 11 juli 2022
Tijdstip: 15:30 tot 19:30

Locatie

Organisatie: Drukkerij te Sligte
Adres: Marssteden 31, 7547 TE Enschede
Telefoon: