Actief vkgo lid

help mee om de vereniging in beweging te houden

Wij zijn op zoek naar bestuursleden. Om onze vereniging draaiende te houden hebben wij leden nodig die zich net iets meer willen inspannen. Praat er eens over met het huidige bestuur om te horen wat zo’n bestuursfunctie nu inhoud. Het zal je zeker meevallen. En heb je vragen, die kan je natuurlijk gelijk stellen. Geef via deze mail aan dat je graag eens vrijblijvend wilt praten.

Het is tegenwoordig een stuk moeilijker om leden actief te krijgen in een vereniging. Niet omdat ze niet willen, maar meestal omdat tijd of bekendheid met de werkzaamheden ontbreekt. Onze vereniging heeft een klein bestuur met onbezoldigde bestuurstaken. Die taken worden soms wat veel en daarom zoeken wij steun bij onze leden.

Ben jij bereid om eens na te denken over een volgende Selfcaredag, Spring Event of Experience bijeenkomst. Hoe zou jij ons op een idee kunnen brengen om invulling te geven aan één van deze vaste bijeenkomsten. Je hoeft het niet te organiseren (een beetje hulp stellen wij uiteraard op prijs) maar een goede tip of connectie in je netwerk, kan ons zeker verder helpen. Elk idee is bespreekbaar.

Dus zonder bestuurstaak toch meehelpen om goede bijeenkomsten te organiseren? Laat het ons weten. info@vkgo.nl