DrukwerkEtalage

Koffiehouder in de huisstijl of met eigen boodschap.

Er zijn momenten dat je een uitgelezen kans krijgt om je merk onder de aandacht te brengen. Dit ‘koffierondje‘* kan gemaakt worden van diverse materialen. Bedrukt en gesneden uit reboard of forex. Geen rondje nodig, maar wel een andere vorm? Vraag het onze leden bij u in de buurt.

De Drukwerketalage is een verzamelplaats van gedrukte producten van ruim 200 verschillende aanbieders uit Nederland en België.

De missie van de vkgo is het ondersteunen van ondernemers in de communicatieketen om succesvol te zijn door actieve samenwerking te bevorderen, te begeleiden en daarmee verandering te bewerkstelligen. De Drukwerketalage laat de producten zien die u wellicht nog niet kent en waar u naar op zoek bent. Dat is waar deze website voor bedoelt is, u om te inspireren en op creatieve ideeën brengen. Bij de adressen van de leden staan de producten die men in de Drukwerketalage heeft geplaatst. Maar natuurlijk kan de drukker bij u op de hoek vaak veel meer.

Het moderne machinepark zorgt ervoor dat de oplage steeds lager kan worden en het product steeds groter. Die ontwikkeling zie je vooral bij de sign producten. Grote billboards, geveldoeken en beeldmateriaal op borden. Uw lokale drukker kan u daar veel beter over informeren, materialen en voorbeelden tonen. Een bezoek aan deze drukker brengt u wellicht op nog meer ideeën.

* Het koffierondje werd in de Drukwerketalage geplaatst door Imago Printing in Amsterdam.