25 jaar vkgo op Texel

Het 25 jarig bestaan willen wij goed vieren. Een uitgelezen moment om samen met de leden 2 dagen te sparren, te lachen, te delen en vooral te genieten van een paar dagen Texel.

Er is een mooi programma met een atieve daginvulling. Veel ruimte voor de soclale omgang tussen de deelnemers. Wij gaan  u nog uitgebreid informeren, maar hier alvast de eerste teaser:
Het fantastische programma en inschrijven kan uiteraard ook al.vignet-wad-een-weekend

Texel

Ons Hart gaat sneller kloppen zodra wij met de Teso boot de haven van Den Helder verlaten. Het licht, de lucht, de vergezichten, de zee en het strand het lijkt en voelt alsof de tijd hier al decennia heeft stilgestaan. Ons grootste Waddeneiland op slechts 20 min. varen vanaf Den Helder biedt 3 dagen een warm onderkomen voor een onvergetelijke incentive.

Het programma

Donderdag 6 april
Auto parkeren naast Teso Bootdienst te Den Helder of locatie Willemsoord te Den Helder. Beide locaties gratis parkeren, waarbij Willemsoord ca. 10 min. lopen is vanaf De Veerhaven.
09.30 Oversteek met Teso bootdienst naar Texel (45 personen)
09.50 Aankomst op Texel.
Wij starten het programma met een interactieve Eiland Game in teams van ca. 6 pers. Vervoermiddel de Solex , het vervoermiddel voor de donderdag. De bagage wordt voor jullie gebracht naar het hotel.

Bezoek aan de mooiste plekken van van het eiland: ’t Wad, De Schans, Hoge Berg, monument Jan Wolkers, De Schans, Begraafplaats Georgiërs, Oudeschild, etc. Onderweg enkele culinair stops met kop koffie en Juttertje, en ’n overheerlijk verse vis in Oudeschild mag niet ontbreken. Wij beklimmen de kerktoren van Den Burg met prachtig uitzicht over het eiland.

Heerlijk lunch in Den Burg bij één van onze lokale favorieten. We eindigen Out of the Box. Voor een rondrit door het bos op de rug van het paard. ’s Avonds genieten wij een heerlijk diner bij één van de vele leuke strandtenten die Texel telt.

Vrijdag 7 april
We starten de dag met een uurtje Haikidoin de Weilanden van Texel aan de rand van Den Burg de ochtend gebruiken wij voor een plenaire vergadering. Aansluitend verplaatsen wij met groep naar De Slufter voor bijzonder avontuur. Een bijzondere lunch wacht op ons In de Sluftervallei. We verplaatsen ons met de Solex naar De Slufter, een prachtig natuurgebied. We genieten onze heerlijk verse zeeleven lunch in het prachtig natuurgebied De Slufter.
De Slufter is een natuurgebied welke in open verbinding staat met de zee. De duinenrij is weggebroken en door de invloeden van het getij is in de loop der jaren een unieke flora en fauna ontstaan. We lopen door tot aan de zee. Voor de liefhebbers is er een iets minder begaanbare weg door slijk en stromend water naar de lunch locatie. Vergezeld van glaasje champagne genieten wij hier van diverse specialiteiten van de Chef : krab, oesters, sandwiches, amuses, champagne, Texels bier. etc.

De finale van 2 dagen Texel wacht op ons. Met RIB en watertaxi varen wij terug naar Den Helder. 2 x 450 PK motoren levert enorm veel vermogen en zo varen wij spectaculair over De Wadden & De Noordzee via de Razende Bol. De snelheden zijn enorm, tot 90 km. Het geeft een enorme kick en het is een onvergetelijke once in a life time experience.
Vooral wanneer wij aankomen bij De Razende Bol, de zandplaat voor de kust van Texel, waar honderden zeehonden op ons wachten voor een prachtig schouwspel.

INSCHRIJVING GESTOPT!!! Er zijn 30 deelnemers en een gepast aantal kamers. Helaas…..

Details

Bijeenkomst: Wad een Weekend 6 & 7 april
Datum: 06 april 2017
Tijdstip: 9:00 tot 0:00

Locatie

Organisatie: Hotel De Lindeboom op Texel
Adres: Groeneplaats 14, 1791 CC Den Burg
Telefoon: 0222 312 041